vineri, 13 iunie 2008

cocalari si pitzipoance


Buna seara voua matinalilor. Nu vin cu o noutate pentru curiosi, ca pitzipoance si cocalari ati urmarit de mult timp pe net pe http://pitzipoanca.org/ si http://cocalari.com/ , vin doar sa imi dau si eu cu parerea...de pereti.
De cate ori nu ati intrat pe un "haifaiv" si v-ati amuzat copios de ce ati vazut pe acolo, si nu ati avut cu cine sa impartasiti caterinca? Ei, baietii (si fetele) de la site-urile mentionate anterior v-au dat oportunitatea si locul unde sa va descarcati.
Bine, acum sa ajungem la motivul acestui post: daca va regasiti pe unul din acele site-uri, pe voi sau prietena/prietenul, cunostinte s.a.m.d? Ce pana mea faci? Personal, am "intalnit" deja pe acolo 2 persoane cunoscute. Prima reactie e contradictorie-ce sa fac, sa rad, sau sa plang? Sa ii informez, sau sa ma amuz in continuare cu un mass pe suficient de "larga" lista de "mess"? Pauza de tigara cat ma amuz singur ca pun atatea ghilimele.....[3min]. Gata. Revenim. Sunt inca in situatia in care am gasit pe un cunoscut, ce pana mea as face daca m-as gasi pe mine? M-am uitat la pozele mele pe hi5 si...am gasit vreo 2 care ar putea lejer sa apara pe net la sectiunea "wtf". Ce drac fac acu? Le sterg sa nu le dau ocazia sa ma posteze, sau le las? Sunt genul care se amuza de propriile defecte si greseli, deci nu m-ar deranja. [off-topic: am lasat masca la un interviu niste domni si doamne "bine" cand, la intrebarea "ce defecte aveti" am raspuns ca am nasul cam mare, deci sunt din categoria IN VIATA TRE' SA RAZI, CHIAR SI DE TINE]. Daca mi-as gasi prietena pe-acolo? Intrebarea asta ar cam trebui sa ne-o punem toti, sunt convins ca daca privim cu un ochi critic profilul de hi5 (deja e regula, toti cu net au si profil...hai, contraziceti-ma) ar gasi motiv de amuzament si chiar de postat pe site-urile "dedicate". Stergem acele ocazii de caterinca? Neah...hai domnii mei, oamenii cu spirit critic si cei cu mult timp de "scanat" hi5-ul...lasati si pe altii sa se amuze de voi. Chiar nu au de ce? Think again..


Al vostru cu drag, mandrul proprietar al unui profil de hi5, Ovidiu.

Un comentariu:

Academia Română de Arfe spunea...

Salutare ! Iti recomand .. vad ca esti interesat :) ... un nou site haios de cocalari si pitipoance si anume Academia Română de Arfe - http://arfe.ro/