luni, 20 octombrie 2008

Toate pozele - intr-o arhiva!

Pentru ca vreau sa vin mereu in intampinarea dorintelor voastre, va voi oferi de acum pozele facute in discoteci, si in varianta completa, toate pozele intr-o arhiva usor de downloadat, cu ajutorul site-ului www.netdrive.ws . 
Ce trebuie sa faceti pentru asta? Navigati in meniul de pe site, cautati pozele din clubul care va intereseaza (pentru moment aveti disponibile doar pozele postate pe site din locatia "Exclusiv Dancing Club" si "Club Italy", dar pe viitor vreau sa le pun si pe celelalte, inclusiv am in vedere varianta pozelor mai vechi, inca de la inceputul site-ului, astfel incat sa le puteti avea si acasa pe cele din "evul mediu"), si, in dreptul fiecarei date in care au fost facute poze, mai gasiti un link denumit "arhiva" - dati click pe el si se va deschide pagina de unde puteti descarca arhiva in format .rar. Pentru orice sugestie sau nelamurire, nu ezitati sa ma contactati, lasand un comentariu aici pe blog sau printr-un mail pe adresa site-ului, lugojlive@gmail.com.
Enjoy!

5 comentarii:

Ovy spunea...

modificate arhivele noi in varianta .zip pentru accesibilitate; de asemenea, s-a modificat pagina cu poze, pentru a se deschide mai usor decat cele gen "polaroid", facute cu flash. Enjoy!

alina spunea...

de ce nu mai postezi poze din new yorker ? inteleg ca nu prea vine lume de cand sa deschis celalalt dar macar faceti poze ca uni poate se distreaza si faceti poze si in no limit ca cei mai multi acolo sunt , sa vedem si acolo cum este !

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Ovy spunea...

multumesc Vlad pentru cuvintele frumoase, insa eu nu ma pot compara cu un adevarat blogger, eu doar "arunc" pe net cate ceva din nebuniile mele, deci nu ma pot ridica la titlul de blogger. Intre timp, am pus la mine pe site logo-ul vostru cu link, nu e neaparat nevoie de exchange. Spor!

Anonim spunea...

Salut Ovy, sunt iarasi Vlad, de la radio WHisper,radio anti manele,etc,etc. Intre timp insa, am infiintat radio Whisper 2, pro manele, ca se vind mai bine decit porcariile pe care le-am dat pina acum.Si sa fim obiectivi : ultimul album al lui GUTA,-Bunatatea nu sta doar in bani- e preferatul meu,slaghere nu gluma,de fredonat in baie.Cerere maxima !!! In fine, asa cum spuneam, dorim un interviu cu tine, ideile tale sunt importante pentru noi, mai ales modul tau de gindire ca blogger. Asa ca, hai odata cu linku (sau baneru, sa-l punem pe Geoana), baga add-ul odata la ID-ul RdioGutashipp, pe www.Nicoletaguta.ro sa apari imediat la Fata de miezu noptii. Cu stima Vlad.