marți, 14 septembrie 2010

buf

Astazi mi-am adus aminte de copilarie, dar nu in modul in care imi doream..mi-am adus aminte de scurta perioada in care am fost la judo, si de senzatia de a ramane fara aer in momentul in care cel cu care te lupti te tranteste la pamant, fara sa te astepti la asta. Metaforic vorbind, pentru senzatia de azi.
Tu..tu cand ai simtit ultima oara asta? E ca atunci cand treci in viteza peste un mic damb cu masina, si ti se "strange" stomacul, cand tresari la trecerea masinii pe langa trotuar si tu esti langa o balta, la aparitia tatalui tau prin fata barului unde esti tu tocmai cand ai chiulit de la istorie, si totusi nu e ca niciuna dintre situatiile amintite. E exact ca un pumn bine plasat in plex, care-ti taie respiratia de te-nverzeste la fata atat de tare ca-ti zice amicul ca te transformi in Hulk.
E si mai nasol cand te astepti, si totusi ramai fara aer la pumnul ala "lipit la locul potrivit". "magna est vis consuetudinis" (stati flex, nu ma pricep eu asa de bine la latina, am imprumutat de pe wikipedia).
Tie cand ti s-a intamplat ultima oara sa ti se taie respiratia, fie ca ai fost pocnit de-un pumn, fie de-o veste? Eu azi am patit-o, si nu-mi amintesc cand a fost ultima data cand a durut asa de tare un pumn...sau o veste.
Lansez cu ocazia asta un concurs, la care va inscrieti povestind ultima situatie "breath taking", concurs la care puteti castiga o guma de sters usor folosita, acces gratuit la site-ul meu gratuit, si juma de bloc de post-it. Inscrierile au inceput si se vor incheia in scurt timp, cu conditia ca temperatura de afara sa nu scada sub zero absolut, situatie in care ne vom muta cu concursul la un alt provider de inghetata.
Enjoy.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ai spus BUF ? Interesant. Etimologia cuvintului BUF incepe din antichitate.Herodot in Descriptio Vulvis,mentioneaza ca Buf era cuvintul preferat al lui Burebista (un fel de "fuck)care era mic de statu si iute la minie.De altfel BUF, este o prelungire la viezure, veverita, bursuc.Istoricii C-tin Daicoviciu si Ilarion Ciobanu au descoperit inscriptia BUF pe un zid interior(nu exterior,atentie!) la Sarmisegetusa, ceea ce spune mult si denota adincime.Asadar BUF nu este folosit daficea(cum se spune la Lugoj)de Dta Dle Ovidiu, ci reprezinta -am inteles, am inteles,oh yeah,- o metafora inspirata, pentru noi prostii,cu aere stomacale.Yes.

Anonim spunea...

Tinar cetatean german,svab din Bethausen,domiciliat in Germania, loc.Frasburg,doresc sa cunosc o tinara lugojanca, numai pt. casatorie , sa stam la Deutschland.Doresc seriozitate maxima.Am BMW si serviciu la stat. Rog Lugoj life sa nu se supere pt acest anunt, ca ce naiba, pentru asta v-ati infiintat, nu ?Cuplarai. Tefef.
0747641453

Anonim spunea...

Magna est vis consuetitudinis,este un proverb latin,propuntat in 87 i.d.ch cu ocazia celei de-a 3-a saturnalie,luna sexta. Nu toate lunile aveau atunci un nume.Fraza ar fi fost rostita de prefectul Publius Orestes Maximus,in timpul unui discurs in fata personalului vilei Lamartina,de pe via de-i ginepri,colina 3-a, a Romai.Era nemultumit de slaba prestatie a sclavelor,care nu i-au satisfacut placerile carnale cerute.Ca atare
Publius n-a platit bacsisuri( nu era la o casa de toleranta)plecind pe furis spre dimineata,dupa o onanie.

Anonim spunea...

Hallo Anonimule ! Publius Orestes Maximus a pronuntat fraza in anul 88(nu 87) id Ch. si n-a fost la sclave, ca era bulangiu ! Daca citeai
De rerum coabitatio de Pontius Scribus,stia-i de sclavul Laertes era cel cautat la vila Lamartina,dar care a refuzat sa io traga lui Publius,fiindca acesta pleca fara sa plateasca.Habar n-ai de picanteriile antichitatii, anonimului ! Da subiectu e bun si si fraza ai scris-o bine !

Masaj erotic Brasov spunea...

Cu mici variatiuni situatia e cam la fel pentru toată lumea...