sâmbătă, 28 iunie 2008

Deschiderea oficiala a Exclusiv Summer Club

A venit caldura, si totodata imposibilitatea de a te mai distra intr-un club inchis, indiferent de instalatiile de cliamtizare si ventilatie existente. Am participat in numar foarte mare la deschiderea oficiala a Exclusiv Summer Club, avand ca locatie fosta terasa Concordia (terasa la Coco cum o stiu majoritatea). Cu foarte putine schimbari in ceea ce priveste aranjarea meselor, noii "ocupanti" ai terasei au venit cu mutarea pupitrului dj-ului de pe mijlocul ringului, o schimbare binevenita din punctul meu de vedere, tinand cont de faptul ca mult din acel spatiu era ocupat inutil de un pult, cand putea sa fie la fel de bine ring de dans. Ca s-a schimbat sau nu sonorizarea, ideea e ca am fost intampinat inca de la inceput de un sunet fidel, de foarte buna calitate si putere. Spectacolul, daca il putem numi asa, a fost insa "hranit" de multitudinea de dj si mc invitati la deschidere, pe care nu ii amintesc de frica sa nu uit vreunul si sa creada ca am facut-o intentionat. Si, deasupra de toate, "cireasa de pe tort", cele 4 animatoare care au incantat privirile (mai tarziu "balacite") a baietilor ce au venit la deschidere si au intretinut atmosfera chiar si tarziu spre dimineata, si, mai ales, cand ploua de rupea. Pentru ca asa a fost sa fie, marea deschidere a fost "incununata" de o ploaie torentiala, care a patruns pana si in niste spoturi :D. Dar, spre surprinderea cred a tuturor, nici pe departe sa strice petrecerea, ba dimpotriva, multi au fost chiar foarte incantati de aceasta racoreala si au dansat chiar si in ploaie (bine ca am card suficient de mare si baterie rezistenta, am facut poze cu cam de toate :) ). All-in-all, foarte misto deschiderea, asa ca, daca in zilele urmatoare va fi cel putin la fel de bine cum a fost vineri, 27.06, vom avea parte de chefuri pe cinste vara aceasta. Lugoj-Live este prezent cam toata vara in aceasta locatie si in cele care vor mai organiza petreceri si evenimente.
Din discutiile cu patronii si dj-ii de aici, tarifele de intrare vor ramane aceleasi ca si in Exclusiv Dancing Club, cu acces gratuit pentru fete, doamne si domnisoare vinerea, si, in plus, se doreste organizarea de chefuri cu invitati care mai de care. Asteptam sa se tina de cuvant!
Pana atunci, pozele le puteti vedea ca de obicei pe http://www.lugoj-live.ro/ si comentariile despre ce se intampla in serile publicate le puteti lasa aici, pe blog. Pozele sunt acum afisate majoritatea in pagini Flash, pentru un aspect mai bun al site-ului, asa ca, daca aveti nevoie de ceva poze in care va regasiti sau care va intereseaza, va rog sa imi trimiteti un mail pe adresa site-ului, lugojlive@gmail.com avand ca subiect "vreau poze", sa imi precizati data si denumirea pozei/pozelor pe care le vreti, si va voi raspunde cat de repede pot, atasand pozele cerute.

Asa...si daca mai vedeti vreunul care face poze si e interesat de voi, si se da drept de la Lugoj-Live..daca nu e unul dintre cei 3 pe care probabil ii cunoasteti...numai se baga in seama, nu ni s-a marit echipa :D
Enjoy!

P.S. Si, cum spunea o domnisoara (vedem mai incolo daca precizam si numele), oare Mirelus (Costel/Mirela - cei care il/o cunosc, stiu la ce ma refer) plateste vinerea intrare? :))

Niciun comentariu: